Atenció al client:   900 696 507 / 933 175 175

Contacte

Contacta amb nosaltres


  • C/ Sant Andreu de la Barca, 9 Loc-2, 08760 Martorell – Barcelona.
  • comercial@energia-viva.com
  • 900 696 507 / 933 175 175

 

Informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de ENERGIA VIVA SPAIN SL amb CIF B66296401 i domicili social situat a C / SANT ANDREU DE LA BARCA 9 LOCAL 2 08760, MARTORELL (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, ENERGIA VIVA SPAIN SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

ENERGIA VIVA SPAIN SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ENERGIA VIVA SPAIN SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic admin@energia-viva.com.

Alhora, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de ENERGIA VIVA SPAIN SL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902.877.192. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de ENERGIA VIVA SPAIN SL.